dilluns, 30 d’abril del 2012

Montbrió - Falset - Montbrió



Després de diluviar tot dissabte fins ben entrada la nit, semblava que avui la cosa estaria complicada per sortir en bici, però la predicció donava sol, així que aquest matí al pujar la persiana i veure que així era he pensat: avui l'han encertat, som-hi doncs!

Ja únicament queda una setmana per la Monegros i tocava sortida de suar la samarreta, i, si tot va bé, deixar la última pel dimarts per estirar una mica les cames.

Aquesta són els pobles pels que hem passat avui: Montbrió - Vilanova d'Escornalbou - Colldejou - Torre de Fontaubella - Falset - Mont-Roig - Montbrió

Després de la sortida de la setmana passada per Porrera, aquesta setmana hem repetit Priorat i ha tocat Falset. Ha estat força dura, ja que hem anat i tornat pels dos costats de la Mola de Colldejou; d'anada pel Coll Roig (558 mts) i de tornada pel Coll del Guix (629 mts). La foto de capçalera es de la Serra de Llaberia des de la Muntanya de les Soleies.

De Colldejou fins al Coll Roig es una bona pujada però es pot fer sense massa complicacions, exceptuant alguna petita rampa pedregosa que et pot arribar a fer posar el peu a terra (res greu). Aqui tenim una foto de l'imponent Mola de Colldejou des del GR-7.


La baixada cap a la Torre de Fontaubella a estat, com tota la ruta, plena de fang i un dels companys ha aprofitat una de les fonts de la Torre per treure's els excessos de fang de tota la zona dels desviadors (no es broma).



El tram de Torre de Fontaubella fins a Falset, per no repetir ruta d'anada i tornada, vaig buscar alternatives a Wikiloc, i tot i que la gran majoria ho feia pel mateix lloc, vaig trobar un senderó per la Muntanya de les Soleies (si hi han pocs que ho fan per aquí serà per alguna raó...), ha estat una mala tria ja que ho hem hagut de fer quasi tot arrossegant bici, massa tècnic pel nostre nivell (en el mapa ho teniu marcat en vermell).






La pujada cap al Coll del Guix es un tram que m'agrada molt, ja que, tot i ser força dur i amb unes bones rampes, es una pista molt ampla, amb una vegetació molt frondosa que s'enfila entre la Miranda i la Mola, espectacular! (si no vaig errat, avui era la tercera vegada que la feia). Un cop a dalt del Coll en hem fet una foto dels 3 que, si tot va bé (toquem fusta), anirem a la Monegros.





També us podeu baixar el Track des de Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada