dimecres, 27 de juny del 2012

Maillot Katakraks

Anava a posar “Nou Maillot Katakraks”, però la veritat és que no és nou, és el primer. L’anterior samarreta que ens vàrem personalitzar no era ni tant sols maillot, era una samarreta d’aquelles cotó 100% que quedava ben xopa un cop començaves a suar una mica -i d’això ja fa uns quants anys!-.

Ara, qualsevol grupet bicicletero ja porta maillot propi i nosaltres més aviat semblem una colla de desmanegats multicromàtics. Amb l’excusa del Tourmalet hem aprofitat per firar-nos una mica i fer-nos un maillot. I com que avui en dia amb poques unitats ja te’l pots fer personalitzat, així ho hem fet. Després de fer i d’enviar unes quantes propostes de disseny als col·legues, i generar unes quantes dissertacions sobre colors i formes, el disseny guanyador és…



És un maillot sense publicitat –com abans la samarreta del Barça-, amb el logo i el nom de la colla que ens vàrem fer ja fa molts anys quan anàvem a les primeres competicions i necessitàvem un nom d’equip: Katakraks.

Fins i tot ens vàrem fer una web quan quasi ningú tenia webs ni blocs, d’aquelles amb HTML (amb tanta competició amateur a les nostres espatlles possiblement és de les poques coses de les que vàrem ser primers)… llàstima que estigui una mica descuidada (per no dir molt). Amb la facilitat d’avui en dia amb els blocs, he decidit fer com en Joan Colom: jo m’ho guis, jo m’ho com.

Al que anàvem, a veure si arriben a temps per estrenar-los aquest cap de setmana i quedar ben xulos a les fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada