dilluns, 11 de juny del 2012

Montbrió - La Mussara - Montbrió



Es pot dir que la sortida d’ahir va ser el primer entrenament en equip per la Epic Aspin - Tourmalet btt edition 2012 i així començar a posar al personal en antecedents. Vàrem fer una ruta circular Montbrió – La Mussara – Montbrió (66 kms, amb aproximadament un 70% d’arena i 30% d’asfalt).

Era farà poc més de dos mesos vàrem fer la mateixa ruta però amb la diferència que l’altra vegada, des del Coll de la Batalla, vàrem començar a pujar pel GR-172 i aquest cop ho vàrem fer des del Mas de Flassada –una mica més llarg però més suau- i per la baixada des del coll d’Alforja; l’altre cop vàrem seguir fina a l’Ermita de Puigcerver i ahir vàrem baixar directament cap Alforja. Pensant que la ruta d’ahir seria una mica més curta, per sorpresa meva varen sortir 4 kms de més (el Google Earth hem va fer la pirula).

Fins l’Aleixar, amb l’habitual foto al pont de ferro de l’estació de les Borges, la pujada es molt suau i, a partir d’aquí, ja toca pujar i pujar… Ahir, i després de molt de temps –toquem fusta-, un de la colla va punxar i suposo que estarem perdent pràctica en el canvi de pneumàtics ja que vàrem perdre una bona estona en la parada a boxes.


Un cop agafem la carretera que ens porta fins a La Mussara (un clàssic de les bicicletes primes) i després d’un petit avituallament d’aigua i barretes a la Font del Llop, allí ja comencen els piques, a fer la goma, xupar roda, reservar-se, patir, a intentar posar-se dins d’algun grupet i evitar quedar-se en terra de ningú… igual que una etapa de muntanya però en versió mini. Des de Vilaplana, i per carretera, es una pujada de 10 kms i sempre que hi pujo pateixo: si estic en forma vull posar-me al capdavant i si estic fluix o pajarón estic tota la estona pensant no puc, no puc, no puc…. Sigui com sigui es pateix.

Des de Castillejos fins al coll d’Alforja la baixada per carretera es molt ràpida, i un cop allà, tornem a tocar arena fins a Montbrió.

Un cop a casa, va tocar emprovar tallatges de maillots per l'edició especial que farem aprofitant la pujada al Tourmalet.





També pots baixar-te el track des de Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada