diumenge, 1 de juliol del 2012

Cita a cegues amb el Comando Badalona



Aquesta setmana, a través del Bloc, en Roger va contactar amb mi, un bttro de Badalona que aquest cap de setmana, amb la seva colla (10 en total!), volia gaudir d’un un cap de setmana biker (entre d’altres activitats) per les meves terres. Com que estaven instal·lats a Colldejou (poble pel que habitualment passem en moltes de les nostre rutes), i a les dues parts ens anava bé el plan que tenien pensat, em vaig oferir a fer-los de guia.

Ruta: Montbrió - Colldejou - Torre de Fontaubella - Pradell de la Teixeta - Duesaigües - Riudecanyes - Montbrió


A les 7:30 la temperatura a Colldejou era de 13º, amb molt de vent (cosa habitual en la zona) i pluja: unes condicions climàtiques perfectes per sortir en bici. Hem esperat a veure si deixava de ploure, i finalment hem decidit seguir amb els nostres plans. A les 9 els passàvem a recollir.

La cosa ha anat molt bé fins que passat Torra de Fontaubella, i de camí per arribar a Pradell de la Teixeta, ens ha començat a ploure i pedregar (sense ser greu). A Pradell la cosa ha anat empitjorant. Després d’esperar una estona dins la porta d’entrada del Casal del poble, hem decidit seguir, però degut al mal temps, que no millorava, i que un d’ells no estava massa fi, el Comando Badalona ha decidit fer mitja volta i tornar per carretera. Nosaltres hem seguit amb els plans inicials –no ens interessava tornar pel mateix lloc– . En resum, ha estat una cita curta i intensa.


Un cop deixat Pradell, a poc d’arribar al Coll de la Teixeta, ens ha caigut un aiguat de nassos, amb llamps i trons a poca distància (d’aquells que si ets a casa dius: -Oh! Què bonic!) però que damunt una bici i xop de dalt a baix no fan gens de gràcia. Havíem de baixar per un camí que ens portava a l’Argentera, però finalment hem decidit fer-ho per un altre més ràpid que ens portava directament a Duesaigües. Com que plovia moltíssim, ens hem aturat dins un petit túnel de servei de la carretera per esperar que afluixés. Els corrents d’aire, les baixes temperatures i xops que estàvem a fet que un de la colla treiés una manta tèrmica que s’havia comprat feia més de deu anys i que no havia provat mai… Ha anat estupendament!


De Duesaigües a Montbrió: carretera i manta, ja en teníem prou. De tanta aigua suposo que el GPS ha fet algun mal contacte ja que m'ha marcat un pico de 190 Km/h!



També pots baixar-te el track des de Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada