diumenge, 30 de setembre del 2012

Edu's tribute


La sortida d’avui ha tingut poc interès rutero (ni tant sols he penjat el track), ja que hem fet una passejada per acabar amb un bon esmorzar de forquilla. El motiu? Acomiadar a un dels companys, que ha de fer una llarga parada a boxes per què li arreglin el genoll. Això dels esmorzars amb forquilla és un pràctica poc habitual en les nostres sortides, ja que normalment la ingesta calòrica és superior a la que es crema.



Després d’un dia plovent sense parar, la previsió per avui era de pluja. Finalment ha sortit el sol –i el vent– i hem tingut un bon matí; això sí, fresquet.



Un cop acabat el bon plat de botifarra amb seques i cansalada, i tot regat generosament amb vi rebaixat amb gasosa (com a amant del bon vi sé que això és un crim, però havent fet exercici hi ha molta set...), hem tornat cap a casa jugant com a nens a esquitxar-nos amb els tolls del camí (és un dels efectes secundaris de la ingesta alcohòlica i la pràctica de l'esport).

Per cert, en sortir del "Cunirri" ens hem creuat amb les noies d'apinyofix. Hem intentat posar-nos en mode persecució, però hem hagut de desitir ja que un dels nostres (o sigui, en Pere, no podia ser altre) portava la roda rebentada; un altre dia serà.


Ruta: Montbrió – Mont-roig – Ermita de la Roca – Vilanova d’Escornalbou (pel camí dels Carlins) – Castell d’Escornalbou – Duesaigües – Riudecanyes – Montbrió. 29 Kms i 615 mts de desnivell acumulat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada