dilluns, 24 de setembre del 2012

Montbrió – Puig d’en Cama – Montbrió



Ruta: Montbrió – Les Borges – L’Aleixar – Puig d’en Cama – Maspujols – Riudoms – Montbrió.

En el Wikilock l’he posat com a difícil. Per què? Per dues raons: la primera, pel sentit en que l’hem fet –hem hagut d’empènyer una mica la bici–, i la segona, per què, en el tram final, encara no he aconseguit fer el cim sense posar peus a terra després d’haver-hi pujat tres cops. S’haurà de tornar a intentar amb la coberta nova (no és una excusa…, o sí). Així què per qui no tingui ganes d’empènyer, que faci la ruta en sentit invers.

En el moment de preparar la ruta vaig cometre un error a l’hora de traçar el camí: passat el mas de Borbó, i per pujar al Coll de Sant Joan, vaig agafar la drecera més dura (ja ho és de baixada), així que per no tornar enrere vam seguir empenyent les bicis (és un tram que fa mooolts anys l’havia fet de baixada; no recordava que estigués tant malament per fer-lo de pujada!. No tornarà a passar). En la foto de l’esquerra hi ha el track real (el que tinc penjat a Wikilock) i la foto de la dreta és el que recomano si no es tenen ganes d’empènyer, tot i que la pujada que s'ha de fer tampoc no té res de fàcil.



Va ser una sortida “duet”, o sigui que únicament érem dos. La resta va fer campana. Únicament un d’ells té excusa: s’està preparant per fer la seva primera Triatló i dissabte ja va fer 70 km.


La previsió del temps pel cap de setmana donava sol… no el vàrem veure en les 3 hores i pico que va durar l’excursió. Pel colmo, en el cim, a 716 m, hi havia una boira que no ens va permetre gaudir de les vistes. Llàstima, no vaig poder fer una de les meves panoràmiques. Una altre dia serà.



Abans de Maspujols, degut a un petit despiste, i per no tornar enrere (no m’agrada gens), la tornada no va ser exactament per on havia de ser, així que la propera vegada ja intentaré arreglar tots aquests petits errors i deixar una bona ruta. I a veure si finalment puc fer tota la pujada fins al Puig sense posar peus a terra!

Per cert, el Javier ja li està començant a agafar el truquillo a la seva 29”.




També et pots descarregar el track a Wikilock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada