dimarts, 11 de setembre del 2012

Onze de Setembre 2012


Avui volia començar el Post amb alguna imatge al·legòrica a l’Onze de Setembre i què millor que la que he rebut del meu germà via Whatsupp: aquest matí ha sortit a fer les Amèriques i, en plena histèria aeroportuària pel tema de l’aniversari pels atemptats de l’Onze de Setembre, es planta a la cabina del pilot, fa al capità una petita classe magistral sobre la història de Catalunya, treu l’estelada i immortalitza el moment. Visca Catalunya!


Ruta: Montbrió - Mont-roig - Cambrils - Vinyols - Montbrió

Després d’aquesta petita introducció patriòtica, anem a la ruta d’avui: és una de les rutes que faig en els dies de descans (és a dir, no és de les de “diumenge”) i són de les de rodar amb poc desnivell. Té una mica de tot: arena, pedres, asfalt (camí), muntanya, mar… És una ruta que no té massa complicació tècnica, així que pot ser interessant per qui no es vulgui pegar un bon tute i, a més, amb vistes a la Muntanya Blanca o el Cabrafiga.


El tram una mica més tècnic és el que va de Mont-roig fins arribar a la AP-7, ja que és un tram molt sec i pedregós.



Un cop arribem a la costa i fins a Cambrils és un passeig molt agradable ja que es fa tot per carril bici (en segons quina època o hora es quasi impracticable per la gran quantitat de gent que hi ha). De Cambrils fins a Vinyols es fa per camí asfaltat, i va anant pujant molt suaument, perfecte per fer una mica de fons. I de Vinyols fins a Montbrió tornem a tocar arena.


És una bona ruta per fer cadència, ja que pràcticament tota la estona estàs pedalant i pedalant.



També pots baixar-te el Track a Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada