dijous, 1 de novembre del 2012

CremaCastanyes

 
Ruta: Montbrió – Les Borges – L’Aleixar – Riudoms – Vinyols – Montbrió

Avui, per cremar els excessos de la castanyada, hem fet una sortideta suau, sense presses, per aprofitar i xerrar una mica…


Únicament hem estat dos, i com que l’altre company no va venir a la Macrosortida del diumenge passat, l’he portat als Miradors de les Borges ja que no hi havia estat mai. He aprofitat també per treure’m l’espina de fer correctament el tram d’ascens als miradors, que diumenge passat no va sortir bé. Tot i així, encara hi ha un petit tram que per culpa de les pluges d’aquests dies estava molt malmès i l’hem fet per la urbanització.


Fins a les Borges hem agafat un camí diferent, sense passar per Botarell i les Voltes, una cosa més planera i directa. I des de l’Aleixar hem fet la tornada pel Camí de Castellvell fins a la Riera del Salt. De la Riera hem agafat el Camí del Mig (a mig camí de Maspujols) fins als Cinc Camins, baixant pels Camí dels Carros i agafant a mà dreta un camí que porta fins al Polígon de les Ànimes.

Creuem la T-11 per un pas inferior (si plou acostuma a estar força enfangat) i seguim pel Camí dels Ollers fins trobar-nos amb el Camí de Castellvell fins a Riudoms.

Creuem Riudoms i agafem el Camí de la Font del Ros, creuem la T-314, seguim pel mateix camí fin enllaçar amb el Camí de Vinyols que ens porta fins al poble, que també creuem, fins a trobar el Camí de Montbrió del Camp.

Calculo que el còmput de calories guanyades la nit anterior amb les cremades avui encara en queden unes quantes per perdre…



També et pots baixar el Track a Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada