dimecres, 30 de gener del 2013

Quin despropòsit de dia… o no…




Avui tenia un bon plan: sortida llampec al migdia TT (Tarragona Trencacames), però al final ha estat un buf!! Quan ja era a mig camí, i després d’un parell de trucades, he hagut de fer mitja volta ja que la campana ha estat descomunal; o sigui, que m’he quedat sol i amb un pam de nas… quina poca seriositat.

Així que, un cop a casa, i tenint en compte que ja tenia tots els permisos concedits (molt important) i la logística domèstica sol·lucionada (més important encara), he decidit fer una sortida: 29er Test Alone (o sigui, sortir sol com un mussol amb un coet entre les cames).

He fet la mateixa sortida que havia fet ara farà una setmana i amb la mateixa bicicleta (aquell cop de nit i acompanyat), però entregant-me una mica més per veure que tal. Ho he fet en 1 h 44 min; 26 minuts menys que la setmana passada. No és comparable, ja que no eren les mateixes condicions de visibilitat, i el fet d’anar amb company de rodada sempre fa perdre temps xerrant... Estic content.

L'Argentera
Tram del GR-7 de l'Argentera al Coll de la Teixeta
M'ha sortit una mitjana de 18,4 Km/h, que per ser muntanya i amb un desnivell positiu acumulat de 625 mts està força bé (no feu cas de l'altimentría de Cicloide, està com un timbal).

Baixant per un tram de carretera m’he posat fàcilment a 65 km/h, però no he volgut apretar massa més ja que feia força vent i no m’agrada.

El que ha estat un autèntic plaer, avui que feia un dia primaveral amb una temperatura de 20 graus, ha estat sortir amb màniga curta i guants d’estiu. Quin gustàs!!

 
Ruta circular: Montbrió - Duesaigües - l'Argentera - Coll de la Teixeta - Duesaigües - Montbrió



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada