dilluns, 7 de gener del 2013

Ruta d’escalfament per rebre a S.S.M.M. els Reis d’Orient


Bé, si vaig començar l’any amb un problema amb el led de la llanterna, la cosa no ha fet més que millorar, a repartir entre el 4 que erem: 2 punxades, 2 galetes (una de sèria que podia haver acabat malament), la pèrdua d’una guant (com es pot perdre una guant? Molt fàcil: si te’l treus per eliminar una brossa de l’ull i just en aquell moment et veus sorprès per una forta bufada de vent –forta de veritat– i el guant cau per un barranc) i –aquest ha estat culpa meva– problemes amb la navegabilitat… Únicament han estat 38 km!!!


Panoràmica de Riudecols
Panoràmica de la Serra de la Mussara des de l'Ermita de Puigcerver

Una pedra al camí. Tram de l'Ermita de Puigcerver en direcció cap el Coll de la Teixeta
Ara que ja tinc un bon número de rutes a la butxaca, sempre que preparo nova ruta intento fer algun tram nou, investigar, descobrir… a vegades surt bé i quedes com un campió i d’altres toca carregar bici o fer mitja volta amb la cua entre cames. Amb la ruta d’avui hi ha un parell de trams que evitaria:


A. Baixant del Collet del Mas d’en Cases, en direcció cap a Riudecols, a mig camí, en comptes de seguir recte, com fem sempre, vaig agafar un caminet que queda a mà esquerra, i tot i que al principi tenia molt bona pinta -el primer tram estava arreglat per la reparació d'una torre elèctrica-  després  el camí empitjora força.



B. Un cop deixat el parc eòlic del collet del Feixos en direcció cap a la N-240, en una corba i a mà esquerra, hi ha un tram que posa “Camí particular. Prohibit el pas a tots els vehicles”. Per aquest cop millor fer-li cas. Efectivament, es tracta d’un camí particular que et porta al Mas del Monner, on hi tenen ases pasturant. Per sort no es va queixar ningú.


Per qui es baixi el track, hi ha un tram, poc després de Riudecols i pujant cap a la Creu de Formatge, que per evitar un camí particular, vaig agafar un petit trencall que teòricament portava cap a un altre camí –si més no això és el que m’indicava el GPS- però que in situ no hi havia res ¿? Recordava que el mapa cartogràfic l’indicava. Un cop a casa vaig veure que fa uns 10 anys efectivament hi havia un camí… són uns 100 metres de camp a través, res greu (imatge adjunta amb la comparativa de GoogleEarth 2010-2002).

Un treballant, la resta mirant... hem recorda alguna cosa però ara no hi caig

Ruta: Montbrió - Botarell - Riudecols - Ermita Puigcerver - Duesaigües - Riudecanyes - Montbrió



També et pots baixar el track a Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada