dilluns, 24 de juny del 2013

Santes Creus


Després d’una setmana de posar a prova la S-Works per zones força dures, aquest cap de setmana ha tocat fer fons, i de quina manera!

Em vaig assabentar que la Penya Cicloturista de Cambrils feia la ruta Cambrils – Santes Creus – Cambrils, i, a més, s’hi sumaven coneguts de Mont-roig i Montbrió, així que no em va costar gens ni mica apuntar-m’hi. En total érem 20 ciclistes amb ganes de pedalar.

L’anterior vegada que havia fet aquesta ruta, ara farà més d’un parell d’anys, va ser des de Reus. Aquest cop s’hi sumava l’alicient que era des de Cambrils però desconeixia per on passarien un cop passat Reus ja que no tenia el track. Un cop allà, el camí fins a Santes Creus va resultar ser exactament el mateix que havíem fet nosaltres (en ruta, hi havia qui comentava que coneixia trams ver evitar algunes connexions de carretera, però al anar en grup no ens vam sortir del guió). La via de l’AVE i noves carreteres van tallar forces camins per on havíem passat molts anys enrere.



La ruta es molt fàcil i planera (1000 metres en 115 Kms!), però això no vol dir que ens avorríssim, ni molt menys! A poc de sortir ja portàvem un ritme endimoniat, i es pot dir que pràcticament no vàrem parar fins arribar a Santes Creus. Ni tant sols per agafar aigua. Vàrem arribar al monestir amb una mitjana de 23 Kms/h, que amb tants quilometres està força bé.



Un cop havent esmorzat (aquí vam perdre molta estona, alimentar 20 boques de cop suposo que no deu ser massa fàcil) i després de fer la foto a l’escala del monestir -hi havia més gana que ganes de fer la foto-, va tocar tornar a pujar a la bici. Si us penseu que amb la panxa plena la cosa es tranquilitzaria una mica, ni de bon troç… això si, els grups es van anar estirant una mica i vam fer més parades de reagrupament. Finalment va sortir una mitjana, en temps de pedalada, de 22,6 Kms/h (5 hores i 6 minuts de pedalada d’un total de 7 hores).




Tot i la colla que érem i els quilometres que vàrem fer, no hi va haver cap incidència de tipus mecànic o personal.



També et pots descarregar el track a Wikiloc








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada