dilluns, 2 de desembre del 2013

Circular Mola de Colldejou Vs. Constipat


Tot i una petita modificació en la ruta per evitar el fort vent al parc eòlic del Trucafort, finalment, i després de dos intents, aquest cap de setmana hem pogut fer la Circular a la Mola de Colldejou!

L’últim cop que vam fer aquesta ruta va ser ara farà uns mesos després d’una bona nevada (Circular Mola de Colldejou Snow edition). Aquella vegada, però, ho vàrem fer en sentit invers, pujant pel camí de la Font del Bullidor (es un camí que, de pujada, es dels que no s’obliden i amb neu, encara més).

La ruta no té massa dificultats tècniques, per aquesta raó, en el Wikiloc, no l’he posat com a difícil (també he de dir, que moltes de les rampes que abans eren quasi impracticables i tocava arrossegar, avui hi han posat ciment i ja no és el mateix) però que no us enganyi, toca fer una parell de pujades llargues: de Colldejou al Coll Roig i pujant pel camí de Falset a Colldejou (seguin el barranc dels Estrets de Maçanes) fins al Coll del Guix, passant entre la Miranda i la Mola de Colldejou.



No érem els únics amb ganes de Mola. Morral del Tomàquet
La Torre de Fontaubella a peus de la Mola
No és cara de velocitat, és cara de fred

Aquesta és la quarta vegada que faig aquesta circular, i cada cop intento fer alguna petita variant. Aquest cop, després de creuar La Torre de Fontaubella, vam agafar el camí de la Mola i així evitar agafar un tram de la carretera TV-3001 (pensava que seria d’arena però es cimentat, tot i així val la pena ja que tens unes bones vistes de la serra de l’Argentera).
 

La Torre de Fontaubella des del camí de la Mola

Panoràmica des del camí de la Mola
Direcció cap al Coll del Guix
Un cop vam arribar al Coll del Guix, foto ràpida i cap a casa!!


Sort que sempre hi han excursionistes per poder fer-nos una foto




També et pots descarregar el track des de Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada