diumenge, 17 de juny del 2012

Montbrió - Castell d'Escornalbou x 2 - Montbrió



Per avui tenia preparat un bon pla, i finalment s’ha quedat amb mig pla… menos da una piedra. Es tractava d’un combinat d’escalada i fons, per matar dos ocells d’un tret, però al final únicament hem fet la primera part, l’escalada. No és que amb això n’haguéssim tingut prou: dos de la colla els interessava tornar aviat i finalment ens hem retirat tots. Suposo que una de les raons encobertes és que ens hem entregat massa en l’escalada (tot i intentar evitar-ho, sempre ens acabem picant) i feia una mica de mandra posar-nos a fer fons amb la calor que feia avui. Encara falta un meset pel Tourmalet, així que encara queden dies per rodar i rodar.


Per a qui es conegui la pujada al Castell d’Escornalbou per carretera (amb rampes del 15, 16 i 18%) sabrà que és una una bona pujada: curta però intensa. Avui l’hem feta una parell de cops (per diferents rutes, tant de pujada com de baixada –i aquestes no són totes!-) i així fer una ruta en creu.

La primera pujada l’hem feta per Riudecanyes -la clàssica-, evitant així una mica la calor que s’esperava. Hem baixat per l’Argentera fins a Duesaigües, d’on hem agafat la segona pujada, pel camí cimentat, una mica més fresc al ser estret i passar entre la vegetació (abans era d’arena i farà uns anys que el van cimentar, suposo que el fet de poder pujar per 3 llocs diferents per carretera no era suficient…, llàstima de camí).


Després de les dues pujades tocava una mica de fons però ho hem deixat per un altre dia (per sort, entre setmana he sortit dues vegades rodant un total de 80 kms).

Per cert, el Castell -Castro de Cornu Bovis- es pot visitar i des d'allà hi han unes magnífiques vistes de mar i muntanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada