diumenge, 28 d’octubre del 2012

Com més serem, més riurem!

Ruta: Montbrió – Botarell – Miradors de les Borges – L’Aleixar – Vilaplana – Ermita del Mas d’Anguera - Almoster – Castellvell – Riudoms – Montbrió.


Avui ha estat una sortida de confraternització. Hem ajuntat dos grups bikers (bé, es podria dir que ha estat un i mig ja que dels nostres pràcticament tothom ha fet campana) i hem format un bon grupet de 14 persones. Sortir amb molta colla té efectes secundaris: el temps; que, com diria Einstein, és relatiu. S’allaaaaarga…; que si una punxada (mea culpa), que si un all, que si una ceba, i cada parada que es fa es tarda en tornar a arrencar. En total hem estat 1h 15m aturats i sense fer un bon esmorzar!

Tot i que m’ha tocat preparar la ruta, cadascú ha acabat posant de la seva part. El resultat ha estat similar al plantejat, però com que ara està de moda “retallar”, i veient que la cosa s’allargava més del compte, li hem aplicat alguna tisorada, sempre des del consens i la bona entesa (no hi havia mes remei). Adjunto mapa del que havia de ser, en blau, i del que ha estat, en vermell.


Com que la previsió de vent per avui era molt dolenta, i la primera ruta preparada era pel Sud, per terres de Vandellòs, ahir vaig preparar-ne una altra pel Nord, que si bufa molt no és tan greu. Per sort no ha bufat massa però es notava que el termòmetre havia baixat força.

Feia temps que volia passar pels Miradors de les Borges, ja que no hi havia estat mai, així que la primera “tachuela” ha estat per allà. Aquí hi ha hagut un petit error de ruta; m’he deixat portar pel Tiet que es coneixia bé el camí i s’ha liat una mica (falta d’oxigen suposo). En el mapa adjunt i en vermell la ruta errada, i en blau, la correcta. Tenint en compte que s’ha de pujar per tornar a baixar, atenció per qui es descarregui el Track. Queda avisat.



Abans de començar a pujar pel camí que ens portarà als miradors, passem pel costat de l'Ermita de la Mare de Déu de la Riera.




Des d’allà i per un senderó hem arribat fins a l’Aleixar (preveient que la cosa anava per llarg, aquí hem tingut la primera baixa), i d’allà cap a Vilaplana pel camí del pi de les Planes. De Vilaplana hem agafat un senderó paral·lel a la carretera de Vilaplana a la Selva (TP-7013), i tot i que volia arribar al Mas de Flassada, hem retallat pel Coll de la Batalla fins Almoster.



D’Almoster fins a Castellvell (allà hem tingut més baixes), i de la perifèria de Reus cap a Riudoms i Montbrió. Aquest últim tram ha estat posant la directa ja que realment s’estava fent tard, així que m’he acomiadat a la francesa.

Nota: ja porto uns dies mosca amb l’índex IBP. Al començament feia gràcia i, efectivament, donava uns resultats que no “desentonaven” massa amb la ruta feta, però tinc la sensació que últimament va una mica despendulat, ja que la ruta que hem fet avui i que considero de cert nivell, únicament ha donat un resultat de 102 ¿?.



També et pots baixar el Track a Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada